Përjashtime, largime mes lotësh, hyrje të reja, miqësi të thyera- Përputhen Prime, 28 Shkurt 2021

28. feb. 2021
1 457 462 Ogledi

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.
Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLworlds Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Komentarjev
 • Q

  berti llaniberti llaniPred 10 dnevi
 • Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeq qeq

  berti llaniberti llaniPred 10 dnevi
 • Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeqeq q

  berti llaniberti llaniPred 10 dnevi
 • v

  Nusrete NusreteNusrete NusretePred 13 dnevi
 • Ishte shume e mire

  Elvir ZissiElvir ZissiPred 15 dnevi
 • pse u largua Anna

  Elvir ZissiElvir ZissiPred 15 dnevi
 • That song sista it suck

  TNTNPred 17 dnevi
 • Tphuuuuuu bre fare e flliqt ishit kane.

  Emin KsEmin KsPred 19 dnevi
 • Bravo e drejta esht e drrejt 👏👏👏

  Mimoza ShabaniMimoza ShabaniPred 19 dnevi
 • fff

  all for life EXHall for life EXHPred 20 dnevi
 • Hallelujah Ana shkoi, me shum qa Paracetamoli / Ana1 se spe di pse po qan 😄

  Lani ULani UPred 21 dnevom
 • JA KENI PREGADIT ME DAL ANA PREJ PROGRAMIT SE ARSELA HYRI MENIHER KJO ESHT LOJ

  Seli SeliSeli SeliPred 23 dnevi
 • Te gjith ata apo ato qe jan gjeloze jan njerz te smur dhe ata apo ato te gjithai kan ber vet sto ghana dhe prandej jan gjeloz se mendojn se edhe tjerrt bejn hahaha

  adelinagilliadelinagilliPred 26 dnevi
 • De yj te porputhen

  Sonita TafaSonita TafaPred 27 dnevi
 • slworlds.info/net/p6iTpdiAbWrOa7w/video

  Toxic GamingToxic GamingPred 27 dnevi
 • view kete jave ...

  bouytt guytbouytt guytPred 29 dnevi
 • 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇦🇱🇦🇱❤️🇦🇱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
  • Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

   bouytt guytbouytt guytPred 29 dnevi
 • 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • καλέ μεξρ ξεξτ μη ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη εξε κακή ε μρξγ ε μρξγ ε μρξγ ε μεξρ μ ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη δ ξυ δ βδηδ μη εξε μεξρ ξεξτ ξεξτ μρξγ ε μη ε ξυ ε μη δει Κέιτ λεκέ κδιρ ξευ μτκτ ξεξτ ρθρ μεξρ μεξρ ξρη μεξρ ήρθε ντητ ευ μη δ ξυ δ μεξρ ξςξε βδηδ μτκτ μτκτ μεξρ ξρη ξεξτ μεξρ μτκτ ρξρ γνρξφ βδηδ Κέιτ μεξρ μτκτ ξυ εξε μεξρ κδιρ μεξρ βδηδ μεη ξεξτ ξεξτ μεξρ βδηδ βδηδ βδηδ μεξρ νρ δ ξυ δ ξδ ξυ τη μεξρ μη δ ξυ τ ξυ εξε μη ε ξυ τ μη δθφ κτ εξε μη δθφ μαία βαβά βαβά βδηδ

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • 🎤🎤💋💋🎤🎤🙏🙏💐💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • Ana ndenji 6 muaj aty, dhe s'e mësoi që s'e mësoi që thuhet "jemi njerëz", jo NJËRËZ 🙄

  soiung toiuesoiung toiuePred mesecem
 • 👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
  • boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

   soiung toiuesoiung toiuePred mesecem
 • καλέ μεξρ μεξρ μη ρξρ μη ρξρ ξεξτ ξεξτ μεξρ η ρθρ νρ ξυ τ μη δ ξυ δ μη ρξρ μη ευ ξυ τ μτκτ μη τ μη τ μη ευ κτ μτκτ μη τ κι τ μτκτ μη δθφ μη τ ξυ ε ήρθε μη ρξρ ξδ ξυ ε ξεξτ ξυ ρθρ μη δ ξυ δ μτκτ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ βδηδ μεξρ μτκτ μ κ δ Τ μετ ξεξτ ε ήρθε ξρτ νρξ μετ μτκτ κρξτ ξυ ρθρ κδιρ ξεξτ ξεξτ μη Ρ ξυ μη τις του με ε ήρθε κδιρ η εξε μεξρ με ε μη δ ξυ δ κακή δ μ δ ξυ ε μη δ ξυ δ μτκτ μη δ ξυ τ μρξγ ε βδηδ μεξρ μεξρ βδηδ μ ξυ Εύα μη εξε μη δθφ μεξρ μεξρ μη δθφ μη ρξρ μωρό μη δθφ μεξρ μεξρ βδηδ κ ευ κτ λεκέ μ δ ξδ μεξρ μρξγ ε μ φη μη δ μεξρ μεξρ μεξρ μρξγ ε ξρη

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • Kleoniki oaht shum feministe

  Qazim BryliQazim BryliPred mesecem
 • Shum gabim qe e keni qit vetem Erin jasht e jo ket Dorin. Ishte ma ferr me qit te dyt jasht ose as te njonin.

  Qazim BryliQazim BryliPred mesecem
 • Femija pasqyra e prindit Une them mjere famijet qe i shohin kta dhoj karakurvedheku...

  fatjon imerajfatjon imerajPred mesecem
 • Ana 1 ka lidhje jasht ajo ben mu. I ka thrn dashnori me dal jasht se ndryshe e qeth zero hahaha

  Abo SaidAbo SaidPred mesecem
 • 33:03 Ana 1: "Ti thua bej si bej une, po mos bej si bej une" 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hapu dhèèè ku ka shku kjo bote, te te jape opinion nje trupeshk!!!

  Una TinaUna TinaPred mesecem
 • doktorresha ana ahahah kush u bo opioniste kaja nanen .

  alban pllanaalban pllanaPred mesecem
 • Po ai Atdheu cpati ate reagim,gjoja kishte hallin e Mevlanit e te Ledianes,ne fillim ashtu u duk po me pas doli ne shesh qe e kishte hallin per vete,e nxitoi ta prishi lidhjen midis Mevlanit e Antoneles.Por mu duk qe ajo Lediana kishte dijeni sikur ishte nje marveshje midis tyre , e kishte pregatitur me Atdheun.Kujdes Mevlan mos bij preh e Ledianes,ben si e pafajshme eshte thengjill e mbuluar,se e njoftem mire cfar beri me ate Erin

  D KD KPred mesecem
 • Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

  Kralb OzKralb OzPred mesecem
 • I besoj Anes 100% ! Muj me thon shlire qe Ana ka qene vajza ma me vlera se tgjithat!

  Kralb OzKralb OzPred mesecem
 • Se aqerul vfjki dhhlj to. sei chil gf deruk hkk jguk

  Moni MineMoni MinePred mesecem
 • Dorin duket se e kan.shti ne.program.vetem.me.nje.qellim,dhe ai qellim.ishte qe.ta perjashtojn Erin,sepse Eri filloi ta prish trekendeshin e Bermudes Lediana ,Antonela ,Mevlan

  Drenita_elkajan DrenitaDrenita_elkajan DrenitaPred mesecem
 • Hera e pare qe Marisi behet protagonist: ne daljen e tij. 😆 O plak ta kishe marre dhe nipin ta njihnim

  dueeh nyyudueeh nyyuPred mesecem
 • Aa ka na një gjë tja bylli gojën ose ta heqin kte lendjanen se na hoqi trurin ...

  Nina MemajNina MemajPred mesecem
 • boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

  Florida DervishiFlorida DervishiPred mesecem
 • Hiqeni antonelen bagellen pace ✌️ and love ✌️

  Sole e bello AidiniSole e bello AidiniPred mesecem
  • Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

   dueeh nyyudueeh nyyuPred mesecem
 • Arjani: Je vajz kembngulse. Mendja e Arjanit: Mushk!!!

  soniyu ziuysoniyu ziuyPred mesecem
 • Do na mungosh shm

  Elsida VizaniElsida VizaniPred mesecem
 • Ju

  hava ahmatihava ahmatiPred mesecem
 • P

  hava ahmatihava ahmatiPred mesecem
  • akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

   soniyu ziuysoniyu ziuyPred mesecem
 • 1 Prek wa

  hava ahmatihava ahmatiPred mesecem
 • Plot twist: Dorin e ka fut olsa me nxjerr erin lmao

  sotuur aeeisotuur aeeiPred mesecem
 • Ana te lutem kthevu 😣😣

  Kaltrina RamaKaltrina RamaPred mesecem
 • Bora: Ana ka kerkuar nje perballje me Rinianin Elvisi: Thash se ishte me mu😂😂😂 1:18:44

  soniyu ziuysoniyu ziuyPred mesecem
 • Kur hin marisi 25 vjet kur del 24 si esht e mundur

  Maqedonia e VeriutMaqedonia e VeriutPred mesecem
  • NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

   sotuur aeeisotuur aeeiPred mesecem
 • Duhet te ktheni erin ne perputhen sepse fajet i kishte Dori me batutat edhe nje shans ju lutem

  Amarda TripliniAmarda TripliniPred mesecem
 • Here e pare qe nje vajze ndjen aty dhe nk di si ta shpreh nga presioni qe ka,dhe kjo eshte Ana 2 me von shum keq qe dhe kur dikush ka ndjenja nk i shpreh dot ato .

  Erika VarfiErika VarfiPred mesecem
  • Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

   soniyu ziuysoniyu ziuyPred mesecem
 • antonela je super mos bej operacione lufto per ate qe do je me e mira anen ne fillim e urreja por ajo dhe fjalet e asaj jan me llogjikë 😁

  Ligerta KajaLigerta KajaPred mesecem
 • Fatjoni pret jash

  Toni SpahiaToni SpahiaPred mesecem
 • Po beni shum gabim qe po e merreni Anen 1 si opinioniste, s'di as vet çfar thot ajo

  chding zuurechding zuurePred mesecem
  • Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

   sannio komisannio komiPred mesecem
 • Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

  Ana GeciAna GeciPred mesecem
  • Ledjana 💕

   sannio komisannio komiPred mesecem
 • Sesht Ana per Rinianin meriton me shume Ana .

  Ana GeciAna GeciPred mesecem
 • Ámzm lZznñ

  Elsa BytyqyElsa BytyqyPred mesecem
  • Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

   chding zuurechding zuurePred mesecem
 • "PERLESHEN" "LESH ISHTE " "LESH S'KISHTE " "LESH SHISTE"

  je iiije iiiPred mesecem
 • akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

  sannio komisannio komiPred mesecem
 • Po ti mor arjan pose zure mevlani nuk te shkon ditenpo pse ti mor arjan di mesosjosh timorarjanna shkrive fare mor arjan kur te premesh kavajeshife her vetentende perpara kam rrespekt per kavajen me vjen keq por nuk je peratyti arjam ke nke ngateruar vendin e punes😂🤦‍♀️

  Drita ToskaDrita ToskaPred mesecem
 • Po po ke te drejt antonela kaluajtur me mevlanin me vjen shm keq po luani nuk ja vlen mevlan jan fathco bravo ky opjonisti moj ti ana i rregullove ti punat etua dhe po jep mendimin tend, 🤦‍♀️

  Drita ToskaDrita ToskaPred mesecem
  • Emisjon kalamajsh

   sannio komisannio komiPred mesecem
 • OOOOOO ANTONELA.. PO A STE VJEN PAK TURP QE SI NJE FEMER E BUKUR SIC JE TI, TI SHKON NJE MASHKULLI SI MEVLANI PAS SI QENI PAS TE ZOTIT VET?? PO COJE NE FER MOJ ANTONELA KET MEVLANIN.. DHE TE GARANTOJ SE PAS TEJE EDHE ANTONELA DO TA BEN TE NJEJTEN GJE.. DIHET SIGURT SE MEVLANI NE FUND SIGURT DOT MBETET VET I PAPERPUTHUR.. KY ESHT EDHE QELLIMI I MEVLANIT.. FAMA QE TE BEHET KENGETAR NEPER DISKOTHEKAT SHQIPTARE NEPER EUROPE.. JU GARANTOJ TE DYJA VAJZAVE.. LEDIANES DHE ANTONELES SE MEVLANI ASNJEREN NGA JU TE DYAT SDOT ZGJEDH PER GRUA..

  Bes BauBes BauPred mesecem
 • ANTONELA DHE LEDIANA 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 OK LEDIANA ESHT PSIKOPATE FEMER.. PO ANTONELA??.. SA MIRE E THA LEDIANA.. MEVLANIT I DUKET VETJA SI PRINC 😂😂😂😂😂😂😂. PO SHQIPERIA SKA MBRETERI DHE PRINCA.. KA MEVLANIN QE KA VETEM NJE QELLIM.. FAMEN TA SHFRYTZOJ PER MUZIKEN E TIJ QE SME PELQEN AS EDHE 0,1 %.. PO A PAK KENGETAR SHQIPTAR TE SHQUAR DHE ME FAME BOTRORE KEMI A?? TASH NA U SHTUA EDHE MEVLANI 😂😂😂😂😂.. ANTONELA ZEMER, TE KESHILLOJ TE HJEKISH DORE NGA MEVLANI SE TI SJE NIVELI I MEVLANIT.. OOOOO ANTONELA.. PO LEJE KET DJAL SE SMERITON AS EDHE 1 SEKONDE VEMENDJEN TENDE..

  Bes BauBes BauPred mesecem
 • NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

  Bes BauBes BauPred mesecem
 • 2 anat 🤮🤧

  nikoleta pjetrinikoleta pjetriPred mesecem
 • Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

  Ronaldinho GauchoRonaldinho GauchoPred mesecem
 • Hahahahahahha ikni ne kazan plera gith

  Iron ErinIron ErinPred mesecem
 • Ky emision po loz me zjarrin . Tema

  L.kL.kPred mesecem
 • Ledjana 💕

  Rozeta HoxhajRozeta HoxhajPred mesecem
 • Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

  G DG DPred mesecem
 • O YLL HIQU TINA. MENDO TI JE ERE KY 8 VITEME RUSKE QKA TDUHET KY

  Seli SeliSeli SeliPred mesecem
 • Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

  bssni touirbssni touirPred mesecem
 • ksjd hdjd k er if ❤️

  Jonida BallaJonida BallaPred mesecem
 • Mfngjg mbmgjf nghthg mfngjg mhhkgj mbmgjf nghthg mfngjg. Gang mgmt nghg nghg nghg nghg nghg nghg nghthg. Hmgj jgjfJfjg mbmgjf ngjgh nghthg nghthg nghg nghg nghg nghthg ngjgh ngjgh ngjgh nghg

  Bala LazimeBala LazimePred mesecem
 • Po ky hyri 25 vjec e Doli 24 vjec🤔!.

  Ina ShapaIna ShapaPred mesecem
  • Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

   bssni touirbssni touirPred mesecem
 • Ato jan yje por mervani nuk ben

  Ladi HoxhaLadi HoxhaPred mesecem
 • Emisjon kalamajsh

  Besmir KoboçiBesmir KoboçiPred mesecem
 • Erdhi dhe nusja e trete e Mevlanit Aristela.

  yaliso gioouyyaliso gioouyPred mesecem
 • 1:17:31 Momenti me i bukur i emisionit

  Mirel KRAJAMirel KRAJAPred mesecem
 • Pse eri a jo gjali I ri tdal nga porputhje eri ne tëkthët

  Enisa AliiEnisa AliiPred mesecem
 • kjo eshte e pa drejt per dorin shume e pa drejt ,kur ai tjetri kishte edhe tjra probleme.

  derotif nomtrahderotif nomtrahPred mesecem
  • Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

   yaliso gioouyyaliso gioouyPred mesecem
 • Ana nuk duhej te ikje ti ishe dhe je me e mira me e drejtperdrejta. Riniani na zhgenjeu.

  Landa NokaLanda NokaPred mesecem
 • Nderkohë Julit si nevojiten paratë , por ai mban Givenchy !?

  Bato DardanianBato DardanianPred mesecem
 • Se kuptoj kur vajzat jan aty jan qe te shprenj ndjenat e tyre ndaj djemve kurse ledjana thot thuje ti I pari mevlan. Ana se gjen dot veten sa edhe kur ishte per tu lotuar lotoj ana tjeter per te hajde hajde arjan je fiks👌

  Gch VbGch VbPred mesecem
 • Kjo Paracetamoli esh ber pjes kryesore e perputhen perderisa i thyen rregullat e programit aj shpifet me kto dredhijst e Olses

  Gèzime NurediniGèzime NurediniPred mesecem
 • Bora ME BEN TE VJELL

  Bledielisa2 TaipiBledielisa2 TaipiPred mesecem
 • Ana 1 qan edhe ne seks mos uqetsoni

  Riad ZeqiriRiad ZeqiriPred mesecem
 • Arjan dhe bora si mund te pranoni djem dhe vajza nen moshen 25 vjec 'sesht aspak normale me duken shum te pa pjekur per emisjonin me titull perputheje

  Αλμπι κοτσι FILE TEMAΑλμπι κοτσι FILE TEMAPred mesecem
 • Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

  Αλμπι κοτσι FILE TEMAΑλμπι κοτσι FILE TEMAPred mesecem
 • kot fare

  BOss TVBOss TVPred mesecem
 • Dashnor Diko Junior 🥴😅

  Sab UkSab UkPred mesecem
 • Shume gabim largimi i dorit. Te gjithve ju keni dhen mundesi te dyta edhe atij jo

  New XmaxNew XmaxPred mesecem
 • Mazllemi ishte ne bregore donte dhe nuse dhe dashnore😂😂😂te for Arjan Cani

  Lusi LusiLusi LusiPred mesecem
 • mevlanin duan ta martojn me zor duan tja ngecin dopjo 6 ne dor 🤣🤣🤣

  Leo KorcaLeo KorcaPred mesecem
 • Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

  Lo veLo vePred mesecem
 • Po ana 1 cne ne prapasken 🤔po mendoj ndoshta u jep paracitamola personave qe nuk jan mir Like kush mendon si un

  Silva MehmetajSilva MehmetajPred mesecem
 • E keni ba katastroffff Me kto konkirrente palidhje Shpresoj se me te bukura do jene plakat te perpudhe mbi 40

  AltinaAltinaPred mesecem
 • Hahah bora Pastaj vjen nje torte me perputhen ❤😄😄

  AltinaAltinaPred mesecem
 • Ana 1 ana 2 ju dia shummm jeni me te miratt 💟❤❤💟

  AltinaAltinaPred mesecem
SLworlds